Testa svenska Little Nightmares i webbläsaren

Stora mardrömmar.

Svenska Tarsier Studios arbetar just nu på det lika mysiga som fruktansvärt obehagliga Little Nightmares. På Gamescom i somras fick jag möjlighet att testa Little Nightmares och blev grymt imponerad. Passa på att läsa förtitten här.

Nu kan du få smaka lite mer på den kommande upplevelsen via ett webbdemo. Det är inte riktigt ett fullständigt demo utan mer en peka-och-klicka-upplevelse där du får en känsla för äventyret. Det är helt klart värt att testa bara för att insupa den läskiga atmosfären.

Little Nightmares släpps i början av nästa år till PC, PS4 och Xbox One.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading