Hyrule Field från Zelda: Ocarina of Time målas upp i Unreal Engine

Man ryser av välbehag.

Vi har nämnt youtubaren CryZENx vid ett flertal tillfällen här på Eurogamer. Vi har gjort så för hens verk är något utöver det vanliga; hen bygger nämligen upp delar av det extremt kultförklarade Zelda: Ocarina of Time i den senaste Unreal-motorn. Senast i raden är en bländande vacker rendering av Hyrule Field. Kolla själva:

Jag måste ärligt säga att jag var nära att fälla en tår när Link vandrar ut för första gången mot de öppna fälten. Det kändes PRECIS som det gjorde 1998. Det nya grafiken gör det så snyggt idag som originalet kändes för snart 20 år sedan. Frågan är dock om det fortfarande är nostalgin som gör det?

Vad tycker ni, blir ni också hänförda av detta?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jimmy Andersson

Jimmy Andersson

Nyhetsskribent

Jimmy härstammar från den hårda bohusgraniten i väst, men blev en mjuk spelpojke tack vare sin Game Boy. Han har läst neurovetenskap i Sverige och evolutionär psykologi i Skottland i hopp om att förstå vad som händer i våra hjärnor när vi spelar. Han gillar spel som fokuserar på spelmekaniken men som också dryper av atmosfär så som Zelda, Half-Life och Civilization. Resten av Jimmys hjärta tillhör punk och fotboll.

Relaterat material

FeatureTrailern - spelvärldens samhällsfara nummer ett?

Alex om ständigt krossade förväntningar i spelvärlden.

FeatureThrowback Thursday: Eternal Sonata

Så mycket mer än bara ett spel.

FeatureThe Witcher III: En värld utan kompromisser

Adam har fått chanen att intervjua Witcher-teamet om spelvärlden i deras efterlängtade rollspel.

Tävling: Vinn massor av Fallout-prylar

Prylar och loot - vi tävlar ut ett härligt Fallout-paket.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading