World of Warships - utvecklat av de goda krigsnördarna på Wargaming - får ett otippat gästspel. Ärkerumpsparken Steven Seagal kommer nämligen att medverka enligt ett pressmeddelande från utvecklaren.

Från och med idag och fram till den 14 december så kan du tjäna ihop Seagal som överbefälhavare. Allt som krävs är level 10 och att du klarar av ett "specialuppdrag" som ger 70 000 XP. Därefter är världens hårdaste b-skådis i din ägo.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.