Grand Theft Auto V släpptes för första gången för tre år sedan till Playstation 4 och Xbox 360, och har sedan dess kommit till PC, Playstation 4 och Xbox One. Och med många format kommer även massvis med sålda exemplar, i alla fall om en titel är så populär som just GTA V.

Nu har Take-Two släppt siffror och inte mindre än 70 miljoner (!) exemplar av spelet har krängts till butik. Det är inte illa.

I uppdelade siffror innebär detta nästan en miljon spel per månad. Jämförelsevis sålde GTA IV i 25 miljoner exemplar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson