Overwatch-hjälten Sombra presenteras i ny trailer från Blizzcon

En dödlig infiltratör.

Den 1 november fick vi nys om artwork på den nya karaktären Sombra från Overwatch. Karaktären lovades även visas upp under Blizzcon, vilket också har skett i form av en animerad kortfilm.

Under öppningsceremonin av Blizzcon 2016 visades Overwatch-hjälten upp som en "stealthy offensive infiltrator" som kan "hack enemy abilites". Hon bär en helautomatisk pistol och kan alltså hacka fiender för att temporärt hindra dem från att använda sina färdigheter.

Blizzard ska också ha sagt att nya kartor är på ingång för spelet - Ecopoint: Antarctica och Oasis - som båda är designade för 1v1- och 3v3-matcher i nytt arkadläge.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

BlizzCon 2015: Här är nya hjältar från Overwatch

Tre nya, färgglada typer introducerades

Eurogamer Live: Paragon

Följ med Petter Hansson Frank när han tar sig an Epics kommande MOBA.

Blizzard söker folk för ännu ej utannonserat projekt

Två jobb har utannonserats hos Blizzard.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading