Pro-versionen av Rise of the Tomb Raider visas upp i tech demo

Snyggt värre.

Mot slutet av oktober kunde vi berätta att Rise of the Tomb Raider, i takt med flera andra, skulle komma att uppdateras med en Playstation 4 Pro-version. En ännu snyggare och krispigare version av det fina vi först fick.

Gary Snethen - chief technology officer på Crystal Dynamics - berättar i en ny video om samarbetet med Nixxes Software för att grafiskt förbättra Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration till Pro-nivå. Tre visuella lägen inkluderas - 4K-upplösning, hög bilduppdatering och berikande visuella effekter - tillsammans med andra förbättringar så som anisotropisk filtrering och utökat dynamiskt lövverk, exempelvis.

Rise of the Romb Raider: 20 Year Celebration inkluderar nya enspelarkapitlet "Blood Ties", zombie-läget "Lara's Nightmare", nytt co-op-gameplay, VR-support på Playstation 4, "svårighetsgraden "Extreme Survivor", särskild outfit och pistol, fem klassiska skins för Lara och all tidigare släppt DLC.

Versionen är för närvarande tillgänglig på Playstation 4, Xbox One och PC. Den blir även tillgänglig på Playstation 4 Pro den 10 november, 2016.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading