Call of Duty: Infinite Warfare släpptes idag (Niklas spelar för fullt just nu) och en recension kommer att landa i nästa vecka.

Här kommer dock lite dåliga nyheter - spelet stödjer nämligen inte crossplay mellan PC och.... PC. Det är en användare på Neogaf som gjorde den dystra upptäckten, något han skrivit om här. På Activisions supportsida för spelet står det nämligen svart på vitt - köper du spelet via Windows Store, då kommer det inte fungera med andra PC-versioner. Ytterst tråkigt och märkligt då antalet matcher online blir tunnare.

Vad tycker du om detta?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson