Nu kan du backa ett Mega Man-kortspel på Kickstarter

Nördkultur.

Kortspel är kul, Mega Man fantastiskt. Och dessa två i kombination gör livet knappast sämre.

Därför är det roligt att se att Kickstarter fått ett nytt projekt kallat Mega Man Pixel Tactics. Det är ett kortspel för två personer som innehåller mer än 50 figurer från Mega Mans universum. En session varar i cirka 30 minuter.

Det finns två utgåvor att välja mellan - en med Mega Man och en med Proto Man - och en av dem räcker mer än väl. Köpes båda två så öppnas ett bredare urval och variation, vilket så klart alltid är trevligt.

För att backa projektet så klickar du dig hit. De har redan nått första målet så spelet kommer att bli av.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading