Mafia 3 släpptes under oktober månad och även om det var ett bra spel, så nådde det inte hela vägen fram. Detta har fått Take-Two att reagera under en kvartalsrapport, skriver Gamespot.

Take-Two CEO Strauss Zelnick:

"In terms of the reviews and scores, it was sort of an odd anomaly. The scores were lower than we would have liked. But there are a lot of stellar reviews. I think the most prominent reviewers really loved it and recognized that what we're doing here, from the story, art, character, and excitement perspective is really unmatched in the marketplace. So I think we and our competitors are seeing some anomalies in the review system, but we take them as they are and we don't argue with it."

4,5 miljoner exemplar har skeppats till butik vilket ändå får ses som helt okej. Har du spelat det?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson