Tyvärr, du får nog drömma vidare. Blizzard har inga planer för att göra remasters av Warcraft 1 och 2, enligt företagets grundare Frank Pearce.

1

Det var på 25årspanelen under årets upplaga av Blizzcon som det var ett Blizzard-fan som ställde frågan.

"We are fortunate enough to have all of the original source code and assets to everything we've done in the past," förklarade Pearce. "But actually, it turns out, it's really hard to access that stuff, unlock it, and figure out how it all works. Because we're old, we've forgotten."

"We had some dedicated folks that were passionate about the idea, dig up the Warcraft 1 assets and code. They got it working and they got it running in a window. And I played it. Warcraft: Orcs & Humans was awesome for its time. I promise you, in today's world, by today's standards, it's just not that fun any more."

"We have limited resources with everything that we choose to do. We would much rather work on amazing content for World of Warcraft for you guys, or for Overwatch, or evaluating what a future project pipeline might be and devote our time to that, rather than going back and digging up those fossils."

Medgrundaren och VDn Mike Morhaime var snabb att hoppa in med ett "At this time!" för att krossa våra drömmar totalt. Men ja, det verkar minst sagt som att vi inte kan räkna med några ordentliga remasters av de två första Warcraft-spelen inom en nära framtid.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.