Nu kan du samarbeta med en vän i XCOM 2

Moddare fixar allt.

Adam gillade XCOM 2 så mycket i sin recension att det fick sin egen Essentiell-stämpel. Men nog måste väl även han hålla med om att XCOM i co-op-läge var en av de saker som fattades. Detta har nu blivit verklighet med Team Dragonpunk-modden Tactical Co-Op.

2015/articles//a/1/8/6/7/1/2/7/eurogamer-brhmph.jpg

Tactical Co-Op lägger till ett samarbetsläge för två personer i nuläget, men moddarna säger att de "väntar på Firaxis godkännande" för att lägga till stöd för hela 12 spelare. Galet!

Modden fungerar huruvida inte på tidsbaserade uppdrag och det är inte kompatibelt med Ironman-läget. Vidare kan du för närvarande förvänta dig diverse buggar, enligt kommentarerna.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading