Starbreeze startar indiepubliceringen Indielabs

Nästa steg.

Stockholmsbaserade Starbreeze har utannonserat via ett blogginlägg att de ämnar starta ett nytt publiceringsmärke med inriktning på indiespel - Starbreeze Indielabs.

"Under the new Publishing sub-label Starbreeze aims to sign projects smaller in scope and investment to give developers an easy and quick way to reach the market with Publishing support", skriver Starbreeze. "Starbreeze IndieLabs will continue to work according to Starbreeze Publishing's principles, where Starbreeze aims to be a best in class partner enabling developers to retain a large portion of IP-rights and fair revenue shares, while the Labs label will signify the start-up spirit of the projects."

2015/articles//a/1/8/6/7/1/2/1/eurogamer-toebzu.jpg

Det första Indielabs-projektet kommer ta form genom ett samarbete mellan Starbreeze och kroatiska utvecklarna Lion Game Lion och deras spel AntiSphere till PC och andra plattformar. 300 000 dollar kommer investeras i att utveckla spelet primärt till PC, men också till andra plattformar. Starbreeze kommer att kunna återfå sin investeringar helt och hållet, varefter Starbreeze kommer att behålla 30% av intäkterna efter distributionsavgifterna.

AntiSphere är ett arenabaserat spel i top-down-vy där spelarna använder sina färdigheter till att vinna match efter match.

"Antisphere is a top-down competitive arena battle game in which players use their skills in order to catch each other out, and win the match", skriver Starbreeze. It's a high-octane action packed experience with a large variety of ships, weapons and arenas."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Recension: Obscuritas

Alex har kämpat sig igenom tysk skräckis. Plågades han av skräck eller tristess? Svaret finner ni här.

RekommenderatRecension: Just Cause 3

Solstolar och explosioner.

Square Enix på E3, live

Klockan 18.00 drar Nintendos presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

RekommenderatRecension: Far Cry Primal

Tillbaka till stenåldern.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading