Arkane presenterar modet i Dishonored 2-världen

Få koll på modet i Dishonored 2.

Häromdagen fick vi studera affischer och påhittad marknadsföring i världen som Dishonored 2 utspelar sig i. Nu delar Arkane Studios med sig av galleriet ännu en gång då de presenterar modet som utstrålas i spelvärlden.

"Before creating the fashion itself, we think about the characters: their age, their origins, their background, their functions," skriver Arkane Studios. "We still stay true to the design we created for the original Dishonored - retaining that Victorian flavor, although adapted to a southern country, with lighter fabrics and colors - but a character's origin, background, position in society, position within a faction... that's what we have in mind when we start a new concept."

Dishonoreds värld är delvis resultatet av en kombo av två olika tidsperioder, var och en med sina expertiser och material.

"There are signs of an industrial revolution that hasn't been fully realised," fortsätter Arkane. "Everything is at a prototype stage, and that allows us to experiment with unique clothing designs in terms of techniques and looks. As a result, we have the chance to explore and craft things we never expected."

Dishonored 2 släpps den 11 november på Playstation 4, Xbox One och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Last Guardian är på riktigt

Evigt efterlängtade spelet från Team Ico snart här

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading