Damien Monnier har jobbat som senior gameplay designer på The Witcher 3: Wild Hunt och lead designer på Gwent: The Witcher Card Game. Nu meddelar han på Twitter att han lämnar företaget. Vad han ska göra framöver avslöjar han inte, men "new adventures" kan vara en ledtråd.

Tack för ditt goda arbete med Geralt och lycka till framöver!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson