Total War: Warhammer - Old World Edition släpps tidigt nästa år

Ompaketerad version med nytt material.

I februari 2017 kommer Sega och Creative Assembly att lansera en ny version av Total War: Warhammer under titeln Total War: Warhammer - Old World Edition. Denna version kommer även med nytt material, förutom själva huvudspelet.

1

Den fysiska utgåvan kommer inkludera den exklusiva boken "The Prince of Altdorf", skriven av Total War-författaren Andy Hall. Därtill får spelarna också den nya spelbara rasen Bretonnia. För de som redan har införskaffat spelet kommer deras versioner att uppdateras med den nya och Bretonnia blir tillgängligt att ladda ner gratis under samma tid som lanseringen sker.

Kungadömet Bretonnia innehåller kraftfulla enheter och leds i strid av tre spelbara Legendary Lords; King Louen Leoncoeur, Alberic of Bordeleaux och Fay Enchantress. Mer detaljer kommer avtäckas längre fram.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading