Håll i hatten - här kommer lanseringstrailern för Dishonored 2

Lönnmord och superkrafter.

Imorgon blir Dishonored 2 tillgängligt för de som förbeställt spelet, medan det slutgiltiga lanseringsdatumet blir dagen efter - den 11 november. Som traditionen säger är det alltså dags för lanseringstrailern att göra entré och den är fylld med gameplay.

Återigen tar du rollen som en övernaturlig lönnmördare, där Corvo Attano än en gång blir den ena spelbara karaktären, vid sidan om Emily Kaldwin. Bortom Dunwall blir platsen Karnaca som gömmer hemligheten bakom att ta tillbaka tronen som Emily förlorat.

Dishonored 2 släpps på Playstation 4, Xbox One och PC.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading