En ny medlem i Phantom Thieves har avtäckts från Persona 5. Tidigare har vi stiftat bekantskap med Ann Takamaki och Ryuji Sakamoto, samt deras respektive röstskådespelare - Erika Harlacher och Max Mittelman. Denna gång får vi möta den kattliknande tingesten Morgana.

Det är nog rätt uppenbart att Morgana inte är av denna världen, men i vilket fall är hon en professionell tjuv och figurerar även som mentor för ungdomarna i Phantom Thieves. Hör också vad röstskådespelaren Cassandra Morris tycker om att spela den kattliknande karaktären nedan:

Den 14 februari, 2017 kommer Persona 5 att släppas i väst på Playstation 3 och 4.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson