World of Tanks Blitz stoltserar med sina cross-platform-möjligheter på IOS, Android, Windows och Mac OS X. Idag blir spelet tillgängligt på Steam.

1

200 000 spelare deltog i de två beta-helgerna som utspelade sig innan spelets kompletta release på Steam.

"With the game already available on Windows, Google and Apple stores, Steam was a natural step," säger Andrey Ryabovol, publishing product director för World of Tanks Blitz. "We want to give our players freedom when choosing where, when, and through which channels they want to play World of Tanks Blitz. We'd like to welcome our new players and encourage everyone to join in and have fun battling across iOS, Android, Mac OS X, and Windows devices."

De som sitter på ett ID för Wargaming.net har tillgång direkt till World of Tanks Blitz på valfri plattform.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.