Idag har Göteborgsbaserade Image & Forms spel Steamworld Heist hamnat på Iphone och Ipad och responsen rapporteras vara rejäl. I nuläget är nämligen för närvarande utnämnt till "Editor's Choice".

"We're obviously very proud of SteamWorld Heist, and honored that Apple acknowledges the game in this way," säger Brjann Sigurgeirsson, vd för Image & Form. "It shows that attention to detail and quality goes a long way, and that clout or studio size doesn't have to matter. Sometimes it can all be about the game."

Sigurgeirsson fortsätter med att prisa Apple för att ge en boost åt premium-spel.

"Apple is making a great effort at pushing premium games, which is a healthy initiative," säger han. "Their slogan 'Pay once and play' sums it up rather nicely."

I Steamworld Heist kontrollerar du en piratbesättning som också råkar vara robotar. Turbaserade, taktiska strider med mycket action utlovas. Spelet finns sedan tidigare på Nintendo 3DS, Wii U, Playstation 4, PS Vita, PC, Mac och Linux.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.