Som vi har väntat, eller åtminstone en del av oss. Men nu kan äntligen alla svenska Nintendofans få vara med och leka i en underbart galen mii-värld, som huserar i din Android eller iPhone. Du kan skapa din egen mii från grunden eller importera från din Wii U eller 3DS. Sen kan du ge den vissa personliga egenskaper och ett namn. Du har full frihet att skapa precis vad du känner för och du är inte begränsad till att bara göra en utan du kan skapa ett hel gäng med roliga gubbar. Sen kan du visa upp dem, byta kläder, svara på frågor, ställa ut dem eller bara skoja med dem på olika sätt. Du tjänar hela tiden virtuella pengar som du kan handla saker för. Du kan dekorera både dig själv och din våning i spelet. När du lagt till lite vänner kan ni skicka roliga animerade meddelande till varandra.

Skulle spellusten falla på finns det små minispel att spela, som kan generera mer pengar och spelbiljetter. Allt är väldigt charmigt och precis så där typiskt japan-knäppt som jag personligen älskar.

Här hittar du mer info och länkar till appen.

Jag tänkte bara testa det kort igår kväll, men det blev över två timmar av mii-glädje. Lägg gärna till mig om ni känner för det! :) Ni hittar mig som Sveakungen eller Sveakungen2000 :D.

Ses i spelet!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

David Petersson

David Petersson

Skribent

Med rötterna i C64:ans demokultur har David utvecklat 00FF00-fingrar. Är övertygad om att jorden bara är en väldigt stor variant av Pac-Man. Tror på en varierad kost och konsumerar därför alla typer av spel. Men om han måste välja blir det rollspel.

Fler artiklar av David Petersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material