Okej, jag förstår grejen med att köpa samlarutgåvor. Men så finns det samlarutgåvor med stort S - riktigt stor jäkla S. Final Fantasy 15 får nu en ultimat sådan i form av en Audi R8 Star of Lucis. En specialdesignad bil alltså. Prislappen? Sköna 375 000 pund, alltså drygt 4, 2 miljoner kronor.

"This is designed for the Prince of Lucis by Audi which is proudly received a Royal Warrant from the Kingdom of Lucis," är den officiella texten. Så om du önskar att köra runt som en äkta prins från Lucis så har nu du chansen.

Sugen? Tyvärr kommer inte Final Fantasy 15 med bilen. Och det här ska vara en samlarutgåva? Wait, what?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.