Det finns få perioder som är lika roliga för oss spelälskare som oktober + november varje år. Stortitlarna ramlar över varandra för att få komma hem till våra spelmaskiner och tiden räcker aldrig till. Passa på att läs våra recensioner av Call of Duty Infinite Warfare och Hitman. Samt givetvis vår mastodontrecension av Sonys nya spelmaskin Playstation 4 Pro.

Jerry Fogselius

Fumito Uedas evighetsprojekt The Last Guardian är inte långt borta nu. Det känns helt overkligt att jag inom bara några veckor kommer sitta med det spel jag har längtat mest efter de senaste sju åren. Därför är det på sin plats att jag - för säkert tionde gången - tar mig an världens mest stämningsfulla och storslagna äventyr: Shadow of the Colossus. I helgen ska jag och Agro rida runt i de öde landskapen och möta de mäktiga kolosserna, fram tills alla 16 bjässar är dräpta och jag når det melankoliska, underbara slutet.

Den pampiga musiken, den öde atmosfären och det nästintill obefintliga manuset gör att jag än idag blir fullkomligt trollbunden varje gång jag tar mig an Shadow of the Colossus. Om The Last Guardian bara blir hälften så bra som dess spirituella föregångare, har jag inget annat än ett mästerverk att se fram emot.

Malin Granberg

I helgen kommer äntligen mitt kaos till tentamånad vara över, och jag kan ta tag i roliga saker igen! Så i helgen tänker jag spela Final Fantasy X för säkert 30e gången utan att ens överdriva. Att komma tillbaka till Spira, inte behöva bry sig om tentor och peppa inför FFXV, det kommer bli absolut världsklass. <3

David Pettersson

Tanken är att lira Dishonored 2, men då det är ruggigt dåligt optimerat blir det nog desto mera Dragon Quest VIII 3DS och Skyrim Special Edition PC. Håller dessutom på att klocka datorn lite, kör just nu stabilt på 4.3 GhZ vilket betyder en klockning på 1 GhZ. Och mitt GTX 1060 är klockat till max och kör på ca 2000 Mhz. Alltid kul med gratis prestandaökning. Annars ska jag bara sova och äta :)

Jonas Pettersson

En herrans massa motorcyklande kommer utspela sig hemma hos mig, i form av Moto Racer 4. Det är det första i serien jag spelar sedan det allra första någonstans i min barndom och recension kan väntas inom kort.

Andréas Göransson

I helgen blir det mycket Watch Dogs 2 inför stundande recension. Jag är nog en av få som gillade ettan, så jag är taggad!

Johnny Larsson

I helgen lägger familjen ner spelandet och drar till Stockholm för årets grymmaste motorfest. Vi pratar såklart om Monster Jam!

Niklas Alicki

Det står en sprillans ny Playstation 4 Pro fulladdad med 4k-optimerade spel, så om jag får bestämma kommer helgen enbart bestå av Titanfall 2, Robinson The Journey, Call of Duty Infinite Warfare, Dishonored 2, The Last of Us, Infamous Second Son och Uncharted 4 med enbart korta pauser för föda och enstaka konversationer med flickvän och dotter.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Fler artiklar av Niklas Alicki

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material