Gone Home är gratis i helgen

Helgens spel?

Under hösten 2013 släpptes gångsimulatorn Gone Home på Windows, Mac och Linux. Har du inte hunnit spela det ännu men skulle vilja, så är det förmodligen ingen dålig nyhet att det är gratis att plocka hem i helgen. Du finner din kopia här på spelets hemsida.

Gone Home utspelar sig 1995 och spelaren kommer hem efter ett år utomlands. Din familj möter dig dock inte, utan huset är i själva verket tomt och du måste reda ut vad som hänt genom att utforska i stort sett allt.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading