Galning klarar Dishonored 2 på lite över 30 minuter

Oslagbart?

Dishonored 2inte sälja så bra i Storbritannien, men en galen spelare har redan listat ut hur man klarar spelet på lite över 30 minuter - 38 minuter och 13 sekunder (32 minuter och 17 sekunder utan laddningstider) för att vara exakt.

Det är Twitcharen och Youtube-profilen Voetiem som står som ansvarig för denna speedrun och han har utnyttjat Corvos dash- sprint och hoppfunktioner till max. I skrivande stund är detta den snabbast dokumenterade genomspelningen av Dishonored 2.

Titta tillbaka denna veckan då vår recension kommer släppas inom kort.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading