Wargaming Alliance och Total War: Arena utannonseras

Vill in på free-to-play-marknaden.

Wargaming, Sega och Creative Assembly har utannonserat ett nytt strategiskt samarbete med det nya publiceringsmärket Wargaming Alliance. Det nya märket kommer att sätta resurser för att komma in på free-to-play-marknaden och första spelet att publiceras kommer bli Total War: Arena.

Med Arena kommer Total War-seriens strategiska aspekter blandas med intensiva strider om tio mot tio spelare.

"SEGA is constantly exploring ways in which its diverse range of IPs can be brought to a wider gaming audience," säger Jurgen Post, vd för SEGA Europe. "This strategic partnership with Wargaming, to release Total War: ARENA as the first game on the Wargaming Alliance platform, presents a unique opportunity for Creative Assembly's eagerly anticipated creation to realize its full potential. Working with Wargaming, a market leader in the free-to-play space, and by utilizing their extensive experience and expertise in this area, SEGA is confident that Total War: ARENA will become the worldwide hit it deserves to be."

"For more than a decade, the Total War franchise has been the standard-bearer of strategy gaming thanks to its trademark gameplay and a focus on authenticity. The free-to-play market is an exciting new opportunity for the franchise and in the last year we have seen great potential with Total War: ARENA," säger Tim Heaton, studio director hos Creative Assembly. "The partnership with Wargaming Alliance is a perfect match of proven strategy gaming brands. We are excited to collaborate with the creators of the globally successful World of Tanks in bringing Total War: ARENA to gamers."

"For the past seven years, Wargaming has worked hard to establish itself as an industry leader in publishing games within the free-to-play area," säger Vladimir Makarychev, vd för Wargaming Alliance. "Through the Wargaming Alliance label we hope to share our knowledge with other companies entering this highly competitive landscape and are extremely excited to partner with SEGA and Creative Assembly to ensure Total War: ARENA is a resounding success."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading