Få reda på mer om The Outsider i Dishonored 2

Vem är denna Outsider?

Jag minns inte att spelaren fick lära sig alltför mycket om The Outsider från första Dishonored, och rätt så för en mystisk figur med övernaturliga krafter som lever i det stora ingentinget "The Void". Men med nästa spel vill vi gärna veta lite, lite mer och det får vi i Dishonored 2, vilket illustreras i videon nedan:

The Outsider visar sig när han tror sig ha funnit någon som kan vara betydande för världshistorien. Dishonored 2 ger spelaren nya insikter hos figurens bakgrund och hur han kom till världen 4000 år sedan.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading