Här har vi ett riktigt ruttet rykte att bjuda på: The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer inte släppas till Switch vid lanseringen av Nintendos nya konsol.

1

Det var igår som Emily Rogers rapporterade att spelet kommer lokaliseras fram till årsskiftet och sedan undergå "Four-to-six months of testing will follow" innan det landar på hyllorna. Våra brittiska kollegor har även källor som understryker ryktet.

Senaste officiella informationen från Nintendo var att Breath of the Wild släpps 2017, vilket inte ändrades när Nintendo Switch utannonserades. Frågan är vilka stora titlar Nintendo har tänkt släppa med Switch. Mario?

Den 13 januari kommer Nintendo officiellt avslöja mer om Switch. Förhoppningsvis får vi veta allt om pris, datum och lanseringstitlar då.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg