WG Labs lanserar sin första mobiltitel Gods and Glory

Är du född ledare?

WG Labs har utannonserat sin lansering av sin första mobiltitel på IOS och Android - Gods and Glory. Det är ett strategiskt MMO utvecklat av Friday's Games, där du får bygga upp ditt egna imperium och din ostoppbara armé.

"We're extremely excited to be launching WG Labs' first mobile title," säger Andrey Zimenko, head of publishing hos WG Labs. "We soft-launched Gods & Glory in the CIS and a handful of EU countries and had more than 300,000 downloads during that period. The feedback we collected was invaluable in creating a finished product and lining up exciting content for the future."

"Working with WG Labs to publish Gods & Glory was a great experience for everyone on the team," säger Stanislav Savvinykh, vd för Friday's Games. "Their global publishing expertise and knowledge of the industry let us fully concentrate on developing our game. We had the freedom to work on Gods & Glory, take on feedback, and put it towards creating an awesome experience."

I spelet kan du delta i realtidsstrider mot andra och utmana krigare över hela världen, under tiden som ditt imperium reser sig. Medan du går upp i level och skapar din ultimata hjälte kan du ansluta dig till "the Alliance" och visa dig som den rättmätige ledaren. Skiter det sig någonstans så kan du även få hjälp av sex olika gudar.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading