Nu har du chansen att lira The Elder Scrolls Online helt gratis från och med i dag den 16 november fram till söndag den 20e. Det är PS4, PC och Mac som just nu detta funkar på. Det behövs inget PS Plus-konto för att lira online på PS4.

I samband med detta är spelet och alla Crown Packs vara rabatterade fram till 24 november på PS4 och 28 november på PC.

1

Det kommer en gratis helg för spelare på Xbox One, men ännu vet vi inte exakt när.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.