1

Mobil- och PC-spelet Fallout Shelter fortsätter växa på sina respektive plattformar med den nya uppdateringen Update 1.9. Nya uppdrag och ett nytt område - "the Caves" - samt nya stickers för IOS 10 Imessage inkluderas.

Nedan följer de fullständiga detaljerna kring Update 1.9:

  • New Location for Quests - Cave: In addition to abandoned buildings and derelict Vaults, Overseers can send Dwellers on spelunking adventures in a brand-new backdrop that will be immediately familiar to Fallout 4 fans - dark, mysterious caves.
  • New Quests: Update 1.9 introduces even more Quests for the demanding Overseer, including new regular, weekly, and special event Holiday Quests during the Thanksgiving celebration.
  • Holiday Festivities: The holiday celebrations continue in the Vault! In November, the Fallout Shelter Thanksgiving event will unlock limited time Quests, specially themed room visuals, and Thanksgiving outfits available in Lunchboxes. In December, Overseers will also celebrate Christmas and New Year's with additional limited time quests and special rewards.
  • New iMessage Stickers: Building on the popularity of the Halloween stickers, Update 1.9 will introduce special Thanksgiving-themed stickers for iOS 10 iMessage users. In addition, new stickers based on the Fallout 4 Nuka-World mascots, Bottle and Cappy, are available now.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material

Recension: Fallout Shelter

Slåss mot supermutanter och bygg en mysig bunker i väntan på Fallout 4.

FeatureEurogamer.se lägger ner - tack för att du läste

Vi har kommit till vägens ände. Nu vänder vi blad.