Gåendesimulatorn Firewatch får en fysisk utgåva till PS4 senare i år. Det handlar om en limited utgåva som produceras av Limited Run Games (hah!), företaget bakom fysiska utgåvan av Oddworld: New N' Tasty and Octodad: Dadliest Catch.

Sean Vanaman, en av grundarna till utvecklarna Campo Santo berättar att det planeras att släppas "under 10 tusen kopior" i ett mejl till Polygon.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.