I Dead Rising 4 kommer vi kunna spela co-op med fyra spelare. Nu har Capcom visat upp hur det hela kommer se ut.

Det negativa är att co-op-läget blir separat från huvudkampanjen. Här får vi överleva två dagar (tid i spelet, såklart) och försöka klara en lista av mål: Som att hitta ett gäng go-karts och slåss mot bossar. Det låter alltså exakt lika fånigt som vi hoppats på och är vana med.

Dead Rising 4 släpps den 6 december till Xbox One och Windows 10.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material