Broforce-utvecklarna Free Lives har nu släpps sitt nya spel på Steam Early Access. Det heter Genital Jousting.

Och ja, spelet är precis så dumt som namnet antyder. Det beskrivs som "an online and local multiplayer party game about flaccid penises and wiggly anuses". Upp till åtta spelare ska anfalla med sina penisar i helt sinnessjuka matcher.

Det fullständiga spelet kommer ha tio spellägen och du kommer kunna välja kläder till dina penisgubbar.

Här är en video. Se upp för att titta på den på jobbet dock:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.