En ny version av Pokémon Sun och Moon kommer tydligen släppas till Nintendos kommande maskin Switch.

2
Pokémon Stars till Switch.

Det är våra brittiska kollegor som rapporterar detta baserat på ett flertal källor. Kodnamnet på spelet är tydligen Pokémon Stars och vi förväntas få det någon gång 2017.

Om detta stämmer innebär detta alltså att vi äntligen får ett ordentligt Pokémon till en stationär (nåja, hybrid) konsol.

Pokémon Stars utvecklas av Sun och Moon-teamet hos Game Freak. Och vi såg faktiskt lite från Stars när Sun och Moon avslöjades i februari. Snabbt dök flertalet konceptbilder upp i slutet av trailern, där bland annat vi kunde se en HD-modell av Pikipek. Enligt källor till Eurogamer.net är detta alltså till Switch-versionen:

1
Pikipek.

Detta handlar alltså om ett tredje spel i stil med vad vi sett med exempelvis Pokémon Yellow. Förvänta er alltså samma karta, städer och spelmekaniker, men bättre grafik och lite extra godbitar.

Tydligen så pausade Game Freak utvecklingen av Stars för ett par månader sedan för att finputsa Sun och Moon, men när spelen väl är lanserades lär allt krut läggas på Stars. Rykten säger att ursprungligen var tanken att släppa den sommaren 2017 men att nu har det skjutits upp till senare under året. Så, julen 2017 kanske?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Redaktionschef / Försäljningschef

"Är du en förrädare?" frågade de sura jämtarna när Robin red ner till Hallandsskogarna på en älg för att plugga film. "Nej", svarade Robin och tog sig en ordentlig prilla. "Jag infiltrerar södermarken" sa han. Förutom att snusa, och att vara en norrlänning, gillar Robin konstiga filmer, bastant hiphop och att spela episka äventyrsspel och hårda skjutare.

Fler artiklar av Robin Stjernberg

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading

Relaterat material