En minut. Det är allt denna cinematiska trialer behövde för att få mig i tårar. The Last Guardian är efter flera år av förseningar äntligen beräknat att komma ut den 6 december till Playstation 4, och här sitter halva redaktionen på helspänn. Nu blir vi än en gång presenterade för Trico, den stora och absolut bedårande besten, och det är hur vackert som helst. Se trailern här:

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.