Julen närmar sig med stormsteg, och även Blizzard verkar ha märkt av detta. Efter Blizzcons tillkännagivande av inget mindre än två nya World of Warcraft-hjältar till deras egna free-to-play MOBA-spel Heroes of the Storm, har företaget nu lanserat kampanjen "Nexus Challenge".

Vad är då Nexus Challenge? Nexus Challenge utmanar sina spelare att spela tillsammans. Belöningar utdelas efter 15 respektive 30 spelade matcher tillsammans, och vad gäller belöningarna så är det helt klart värt tiden. Bara hjältarna som spelaren belönas med är tillsammans värda cirka 50,000 in-game guld.

Eventet, som nyligen startade, pågår fram till den 4e Januari 2017.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Malin Granberg

Malin Granberg

Skribent

Malin har, trots sin härstamning från Piteås vackra älv, förlorat sin dialekt till Östergötlands platta landskap. Liksom det som drar henne till spel, så var det även äventyr och universitet som förde henne ner till den södra delen av landet där hon byggt sitt näste. En allätare med förkärlek till rollspel.