Då släpps musiken för Deus Ex: Mankind Divided

Plus vinylversionen för musiken från Human Revolution.

För den som är sugen på att äga ett exemplar av musiken hos Deus Ex: Mankind Divided har Square Enix och Eidos-Montréal utannonserat datumet för dess release på CD, streaming och digitala butiker - den 2 december, 2016. Vinylversionen av musiken från Deus Ex: Human Revolution kommer också att släppas samma dag och kan redan förbeställas här.

2015/articles//a/1/8/7/0/0/4/3/eurogamer-pr3t6d.jpg

Human Revolutions musik komponerades av prisbelönta kompositören Michael McCann (också känd som Behavior). Soundtracket består av 25 låtar och kombinerar många av de nästan 200 låtarna som skapats för spelet till en upplevelse på 70 minuter. Vinylversionen har ett begränsat antal och kommer i ett speciellt designat guldfodral och guldfärgad vinyl med två bonuslåtar - "Deus Ex: The Fall (Menu Theme)" och "Sarif vs. Unatco."

McCann återvände även till Deus Ex: Mankind Divided tillsammans med en annan prisbelönt artist - Sascha Dikiciyan (Sonic Mayhem) och kompositören Ed Harrison. Musiken här kommer i två olika versioner - standard och den förlängda 2-CD-versionen som inkluderar 14 extra låtar. Låtarnas titlar kan ses här och här.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading