Survival Mode presenteras i ny trailer från Uncharted 4

Kötta med vänner.

I sin recension av Uncharted 4: A Thief's End belönade Andréas spelet med Essentiellt-stämpeln med motiveringen att "Uncharted 4: A Thief's End är tveklöst det bästa spelet i serien och ett välförtjänt avslut på sagan om Nathan Drake." Nu har en ny trailer dykt upp för spelet där överlevnadsläget "Survival Mode" presenteras.

Survival är baserat på vågor av fiender där du kan spela med upp till två vänner. Fienderna på kartan blir kraftfullare ju längre du kommer, samtidigt som det finns mål att utföra. Nya fiendetyper och bossar tillkommer tillsammans med en arsenal som kan uppgraderas.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Purfärska bilder från The Nathan Drake Collection

Årets mest efterlängtade remaster, någon?

Gordon Freeman är död

Hans lik har hittats.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading