Warcraft-regissören kan tänka sig en film till

"Under rätt omständigheter".

Tyvärr kan vi inte räkna med remasters av Warcraft 1 och 2, men vi kanske kan få en till Warcraft-film från regissören Duncan Jones. I alla fall "under rätt omständigheter", som han själv uttrycker på Twitter.

På frågan vilka dessa omständigheter skulle vara så svarar Jones "lägre budget, färre kockar i köket", vilket tyder på att kreativiteten möjligtvis varit strypt för regissören under filmprocessen.

Även Sam Raimi hade liknande åsikter på den tiden då det var aktuellt för honom att axla regissörsrollen:

"Only once Robert [Rodat] was done [writing an original screenplay] did we realize that Blizzard had veto power, and we didn't know that," sa Raimi då. Tydligen hade Blizzard "reservationer" kring deras historia, så efter nio månaders manusarbete "they basically had to start over. And Robert did start over, but it was taking too long for the people at Blizzard, and their patience ran out. Honestly, I think it was mismanagement on their behalf."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading