2015/articles//a/1/8/7/0/3/5/5/eurogamer-nfg1ij.jpg

Tack vare Neogaf vet vi nu att Blizzard har två jobbannonser ute på deras hemsida - intressant nog under "UNANNOUNCED GAMES/PROJECTS". Projekten i fråga är alltså inte utannonserade och tycks inte tillhöra en existerande spelserie, vilket i sin tur gör att det kan handla om en helt ny IP.

För det första jobbet sökes en lead software engineer med motiveringen att "you must be an excellent engineer, collaborating closely with the technical director and other engineering leads to build a technically excellent engine across multiple platforms."

För det andra jobbet sökes en lead software engineer med motiveringen att "you must be an excellent engineer, collaborating closely with the technical director, and other engineering leads to build and extend a technically excellent content creation toolset and pipeline that integrates well with the game engine."

Den andra annonsen nämner även att det handlar om en "robust first-person engine".

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.