USA firar Thanksgiving och detta vill Pokémon Go-utvecklaren Niantic uppmärksamma. Därför kommer du som spelare få dubbelt med XP och Stardust i veckan. Läs det officiella uttalandet som studion skrev i sin blogg:

"It has been an incredible experience since we launched Pokémon GO a few short months ago in July. We are passionate about creating experiences that encourage exploration and promote exercise. We are humbled that hundreds of millions of you around the world have joined us on this journey. So we would like to say thank you - and what better way to say thank you than to celebrate our community."

Eventet går av stapeln den 23 november och håller på fram till 30 november.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Andréas Göransson

Andréas Göransson

Chefredaktör

Från de skånska myllorna i söder kommer Eurogamers chefredaktör. Uppväxt med en Gameboy i sina svettiga labbar var Andréas länge Nintendo-frälst. Detta kom att ändras under mitten av 90-talet då Sony släppte sin gråa förstfödda. Sedan dess spelar Andréas det mesta, även om Pokémon fortfarande ligger honom närmast om hjärtat.

Fler artiklar av Andréas Göransson