Naturkatastrofer drabbar Cities: Skylines nästa vecka

Då släpps det katastrofiska DLC-tillägget.

Cities: Skylines kommer få naturkatastrofer i sitt nästa nedladdningsbara material, vilket kommer göra saker spännande för stadsbyggarsimulatorn. Nästa vecka, den 29 november, släpps "Natural Disasters" och kommer med många katastrofiska alternativ, så som tsunamis, jordbävningar, eldsvådor och sjunkhål, bland annat.

"Previously we have had just a sandbox mode, but the scenario editor makes it so the players can create scenarios that have actual goals-they have winning conditions, losing conditions," förklarar utvecklardagboken ovan. "Natural Disasters is aimed at the people who need more challenge."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Gröna troll intar Total War: Warhammer

Dessa kommer inte alls vara en nagel i ditt öga på slagfältet...

Phil Spencer: Scorpio är en 4K-konsol

Xbox-chefen har blivit intervjuad.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading