Tidigare i år var vi inne på att få spela The Walking Dead: A Telltale Series - A New Frontier nu i november. Telltale har nu istället gått ut med att denna tredje säsong kommer få premiär digitalt den 20 december. Spelet släpps på PC, Xbox One, Playstation 4, Xbox 360, Playstation 3, IOS och Android.

Serien kommer också, från och med 7 februari, kunna köpas på en särskild säsongspass-skriva på Playstation 4 och Xbox One. Skivan kommer innehålla den första av fem episoder i den tredje säsongen, och kommer sedan ge tillgång till resterande episoder när de är färdiga.

2015/articles//a/1/8/7/0/6/0/0/eurogamer-bo228b.jpg

På spelets omslag kan du även se ett par ansikten du känner igen, samt några nya. Utvecklarna vill fortfarande hålla specifik information under täcket, men säger samtidigt att de kan dela lite mer om vad kommande säsongen faktiskt handlar om. Så här skriver Telltale:

"When family is all you have left... how far will you go to protect it? Four years after society was ripped apart by undead hands, pockets of civilization emerge from the chaos. But at what cost? Can the living be trusted on this new frontier? As Javier, a young man determined to find the family taken from him, you meet a young girl who has experienced her own unimaginable loss. Her name is Clementine, and your fates are bound together in a story where every choice you make could be your last."

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.