Idag har Konami inte bara utannonserat Pro Evolution Soccer 2017: Trial Edition utan även lanserat det. Versionen innehåller såklart inte hela spelet men blir du hopplöst förälskad i denna fotbollspärla är det bara att köpa till.

I denna version spelas alla matcher i Camp Nou och Neu Sonne Arena och inkluderar denna finfina lista av lag:

  • Barcelona
  • Arsenal
  • Atlético Madrid
  • Boca Juniors
  • River Plate
  • Corinthians
  • Flamengo
  • Tyskland
  • Frankrike

Pro Evolution Soccer 2017: Trial Edition finns att ladda ned till flera platformar, så vad väntar du på? Det skadar inte att testa.

1

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.