Kommande actionrollspelet Nier: Automata från Square Enix och Platinum Games kommer släppas tidigt under 2017. Nu är det också känt att spelet kommer samarbeta med Final Fantasy XV vad gäller ett visst vapen.

Engine Blade, som Noctis använder i Final Fantasy XV, kommer också göra sig till känna i händerna på protagonisten 2B i Nier: Automata. När vapnet används så påverkas effekterna för att matcha Final Fantasy XV.

Det finns också planer på att introducera material från Nier-serien till Final Fantasy XV.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

Spel i den här artikeln

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Fler artiklar av Jonas Pettersson