Randy Pitchford från Gearbox hintar om utannonsering i december

En ny shooter?

Den 12 oktober publicerade Gearbox den nya versionen av Duke Nukem 3D - Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour. Randy Pitchford har nu gjort klart via Twitter att en ny utannonsering kommer ske den 1 december.

Så som svar på önskemålet "A Duke Nukem/Gears of War crossover would be pretty badass...." svarar Pitchford med "On December 1st, we are announcing something you might really enjoy", vilket inte säger så mycket, men tyder kanske på något i stil med testosteron-shooters. Vi väntar och ser.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading