I hela sju år har vi väntat på The Last Guardian från Team Ico. Efter många förseningar är det snart dags för release den sjunde december, så länge inget plötsligt händer likt Persona 5. För att hålla peppen och modet uppe visar den senaste utgåvan av den japanska speltidningen Famitsu nya fräna bilder av protagonisten och hans nära vän.

Kika in bilderna från tidningen nedanför!

1
2
5
4
6
3

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Gabriel Eriksson Sahlin

Gabriel Eriksson Sahlin

Skribent

Gabriel är en öppen och sprallig östgöte som älskar spel, cosplay och skådespeleri. Med en dröm för att uppträda på scen studerar han skådespeleri i Göteborg och åker även runt på konvent där han både uppträder och dömer. Kärleken för cosplay kom för cirka 4 år sedan från den passionerade kärleken för spel. Gabriel älskar alla genrer men dras till spelen med en stark och drivande story så som favoriten Eternal Sonata.

Fler artiklar av Gabriel Eriksson Sahlin