Steam Awards lanseras för första gången någonsin

In och nominera.

2015/articles//a/1/8/7/0/9/5/5/eurogamer-upegvc.jpg

Det råder höstrea på Steam där Doom, Ark: Survival Evolved och Cities: Skylines bland andra finns tillgängliga till reducerade priser. Samtidigt har Steam, för första gången någonsin, lanserat Steam Awards, där spelarna kan börja nominera flertalet titlar i åtta olika kategorier.

Här är kategorierna:

  • "Stå sig genom tiderna"-priset

Denna utmärkelse är för spelet som är lika bra idag som den dagen du först spelade det. Nyare spel kommer ut, men det spelar ingen roll... du kommer alltid tillbaka för att spela detta spelet.

  • "Jag gråter inte, det kom något i ögat"-priset

Spel är roligt. Men ibland blir spel mer än så och kan påverka dig på ett sätt du inte förväntade dig. Denna utmärkelse firar spelet som överraskade dig känslomässigt. Du förväntade dig inte att du skulle gråta. Det var inte planerat men det hände ändå.

  • "Bara 5 minuter till"-priset

Du ska upp tidigt nästa dag. Du behöver få sömn, så du skall bara göra färdigt en sak till innan du bestämmer dig för att gå och lägga dig. Bara en till. Vänta, en till. Vad sa du? Är klockan 2:30? Denna utmärkelse är för spelet som håller dig uppe länge.

  • "Är det sant!"-priset

Vissa spel överrumplar dig. Kanske var det en galen twist. Eller kanske drog du bara ut en visdomstand. Hur som helst blev du helt överväldigad.

  • "Skurk i störst behov av en kram"-priset

Vissa människor behöver bara en kram.

  • "Spel i spelet"-priset

Kinderägg. Peanut Butter-godis. Jelly-munkar. Alla härliga saker fyllda med härligheter. Som en stoppad anka, firar denna utmärkelse bästa minispel gömt i ett annat spel.

  • "Jag tyckte att detta spel var häftigt innan det vann ett pris"-priset

Denna titel hade inte ett enormt marknadsföringsmaskineri bakom sig, men du hittade det och älskade det. Du berättade du om det för dina vänner. Och de älskade det. Och nu är detta lilla spel på väg att vinna ett pris... men komma ihåg: du hittade det först.

  • "Bästa användningen av ett gårdsdjur"-priset

Djur är grymt bra och nästan alla spel är bättre när de inkluderas i spelet. Men detta spelet använder ett gårdsdjur på bästa möjliga sätt.

  • "Vi har inte tänka på allt"-priset

(*namn beslutas av urvalskommittén) - Det finns lika många bra idéer för utmärkelser som det finns bra spel. Därför vänder vi oss till Steampris urvalskommittén för att föreslå en egen kategori och nominering. Seniormedlemmar i urvalskommittén kommer att se över förslagen och skapa en helt ny kategori baserat på feedback.

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Jonas Pettersson

Jonas Pettersson

Redaktör / Assisterande chefredaktör

Ingen på redaktionen vet exakt var Jonas härstammar, men trots sin uppväxt i de värmländska skogarna har han inte undkommit det magiska mediet som är dator- och tv-spel. Hans vanligaste genres rör sig inom FPS, actionrollspel och skräck.

Relaterat material

FeatureFörtitt: Mario Tennis: Ultra Smash

Vår älskade Mario med vänner är tillbaka i ännu ett hysteriskt sportspel.

EA på E3, live

Klockan 22.00 drar EAs presskonferens igång. Vi på redaktionen streamar konferensen och kommenterar den i vår live-chatt som du hittar nedan. Häng gärna med!

FeatureFörtitt: Tom Clancy's The Division

Lucas har dykt ner i virushärjade New York och blivit smittad av online shooter-sjukan.

FeatureFörtitt: The Sims 4 Dags Att Jobba

Sheila Stormfeldt från danska Eurogamer har testat den kommande expansionen.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading