No Man's Sky får ny uppdatering

Hello Games bryter tystnaden

Få spel har blivit lika omdiskuterade som No Man's Sky i år. Efter en osedvanlig mängd hajp lanserades spelet med en hel del buggar och framför allt massor av kritik för olika delar som använts i marknadsföringen men saknades i det färdiga spelet. Förutom några buggfixar har det sedan dess varit väldigt tyst ifrån utvecklarna Hello Games - tills nu.

På deras webbplats berättar de om "The Foundation Update", en ny uppdatering som ska introducera nya funktioner i spelet. Det främsta av dem är möjligheten att bygga en egen bas. Enligt utvecklarna ska det även vara en grund för kommande uppdateringar, varav den här nya inte kommer vara den största av dem.

De avslutar blogginlägget med att tacka för all feedback de fått de senaste månaderna. "Positive or negative feedback, you have been heard and that will truly help to make this a better game for everyone."

Har du tappat intresset helt för No Man's Sky, eller är du villig att ge dem en chans till? Lämna gärna en kommentar!

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.

Relaterat material

The Legend of Zelda Wii U försenas

Glöm en release under 2015.

NHL 17-betan: Plocka en kod

Vi ger bort 50 nycklar till Playstation 4, 50 till Xbox One.

Watch Dogs 2-trailern har läckt

Kolla in teasern innan Ubisoft plockar bort.

Därför visade Nintendo inte Zelda på E3

Kanske den konstigaste anledningen någonsin.

Andra saker på sidan...

Kommentarer (0)

Det går inte längre att kommentera. Tack för ditt deltagande!

Hide low-scoring comments
Ordna
Threading