Respawns första bunt med dlc till Titanfall 2 kommer på onsdag 30 november till alla plattformar. Bland annat kartan Angel City som var en favorit från första spelet. Dessutom flera olika anpassningar till din Titan och en ny pistol till din pilot.

Det här är första släppet i Respawns nya strategi att stödja Titanfall 2 med gratis innehåll. Utvecklarna har bland annat pratat om dubbel xp-helger och "new game mode twists" som de själva beskriver det.

Respawn fick en del kritik under det första Titanfall då många ansåg att de slutade stödja spelet kort efter det kom ut. Verkar som att de försöker göra annorlunda den här gången?

Sometimes we include links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.

Jump to comments (0)

About the author

Niklas Alicki

Niklas Alicki

Skribent

Niklas återupptäckte sin barndomskärlek till spel när han fick uppdraget att recensera det första Assassin’s creed på Sveriges radio. Sedan dess kombinerar han intresset för AC-serien och story-drivna konsolspel med att vara förälder och redaktör. Numera Playstation-trogen med aldrig mer än två meter från sin Vita.